Hysj..

23.12.2011 // kl.10:14 // Blogg // 1 kommentar

Hei søte lesere!

Maren her. Tenkte jeg skulle ta en liten  test på Maiken og se hvor lang tid det tok før hun merka at jeg hadde blogga for henne. Så hysjhysj..!

Jeg er så glad. Endelig er det jul! Men kunne ønske det var lit mer snø.. For.. jula er liksom ikke helt det samme uten snøø. I går satte vi opp juletreet og pynet det! Haha, siden vi har hogget det ute selv så ser det litt tynt ut. Litt få greiner, men det ble likeve fint!

WOW. Tenk at alle kan se hva JEG skriver nå. Maiken har jo faktisk ganske mange lesere! Og det er bra for Maiken. SÅ les bloggen hennes, ofte. Spre det videre også:-)

 Men det som er så kult er at nå har jeg også fått mac. Ja jeg vet .. Rart å få en så dyr ting rett før jul, men mamma sitt argumet var at det var for dyrt å få det til jul. Så derfor chiller jeg nå i senga mi med min nye MacBook Air. 

Jeg ønsker dere en god lillejulaften :-)

Så hvis dere er heldige nå, så kanskje vi snakkes en annen gang!

M a r e n  

Ingen kommentarer

Maiken

24.12.2011 kl.10:16

Haha, Søt du er Maren :-)

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits