Spørsmål om selvbruning

06.02.2012 // kl.16:30 // Spørsmål // Ingen kommentarer

 

 

Jeg fikk en del spørsmål om den selvbruningskremen jeg prøvde her om dagen. Så jeg tenkte at jeg kunne lage et innlegg om spørmsålene tilfelle noen andre lurte på det samme. 

 

Du er skikkelig fin og brun Maiken, er det fra selvbruningen?

- Tusen takk! Jeg blir egentlig veldig fort brun, også ble jeg ganske brun i fjor sommer, også har jeg tatt en del sol. Men jeg tror jeg ble litt brunere fra den selvbruningen da. 

 

Hvor lang tid tar det før brunfargen kommer?

- Det tar ikke mere enn noen minutter. Men hvis du vil bli brunere så gjør du hele greia en gang til et par dager senere. 

 

Hvor kjøpte du den?

- Jeg kjøpte den på Cubus, men jeg tror du får kjøpt den på hm, lindex, vita osv..

 

Hvor mye kostet den?

- Jeg husker ikke helt, men den var ikke så dyr ihvertfall, 170 kr eller noe. Jeg syntes den var ganske bra til å være så billig.

 

Er det nok i en flaske til å ta utover hele kroppen?

- jaja, det holder til å ta utover hele kroppen mange ganger!

 

Kan man ta det i ansiktet?

- Jeg tror ikke det er så lurt, så jeg gjorde ikke det. Hvis du skal ha det i ansiktet burde du kjøpe en som er til å ta i ansiktet. 

 

Er det noe mer du lurer på?

 

- m a i k e n 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits