Mine iPhone deksler

18.02.2012 // kl.22:44 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei!

 

Jeg tenkte at jeg kunne blogge om mine iPhone deksler, kanskje dere ville syntes at det er interresant? Jeg har ikke så mange, men skal få meg noen nye snart. Jeg har kjøpt noen selv, og noen har jeg fått av venner. Bare å spørre hvis dere lurer på noe!

 

- Elsker dette dekselet som jeg fikk av Maren da hun hadde vært i New York, kjempe fin gave! Det er det jeg bruker nå, og jeg kommer nok til å bruke det en stund til. Jeg aner ikke hvor mye det koster eller hvor det er kjøpt, siden jeg ikke kjøpte det selv.


- Denne fikk jeg av Dina da hun hadde vært på ferie, det er sjukt fint det å. Tusen takk! Det er liksom så søtt med de store prikkene. Den ser litt rød ut, men egentlig er den knæsj mørkerosa. Vet heller ikke hvor denne er kjøpt. 


- Denne er kjempe søt, men jeg har tegna litt på den, så den ser litt møkkete ut... Har tenkt å kjøpe meg en ny, men vet ikke i hvilken farge. Hvilken farge tror du vill blitt fin? Denne er kjøpt på iphonedeksler.no- Så har jeg to sånne svart og hvite deksler. Det er de første jeg fikk, litt kjedelige nå etter alle de nye dekslene som har kommet. Men de er ganske fine å ha siden de passer til alt. - Bling, Bling! Dette dekselet fikk jeg av MaikenW da hun hadde vært i USA. Har alltid ønsket meg et deksler med diamanter, haha. Kjempe fint, elsker det!

 

Hvilket likte du best?

 

- m a i k e n 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits