Gjesterinnlegg

22.03.2012 // kl.22:35 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle lesere av bloggen til Maiken!

Nå har jeg ( Maiken Wang) fått æren av å skrive et innlegg på bloggen til Maiken. Jeg har ikke planlagt hva jeg skal skrive om men jeg bare forteller først litt fra dagen min.

Idag har jeg vært i Oslo med klassen min (9B) og en annen klasse. Desverre var Maiken ikke med fordi hun skulle til reguleringstannlegen, så turen ble ikke helt den samme. Men hadde det alikevell ganske så gøy i Oslo. Er litt bedre enn å sitte på stoler hele dagen hvertfall. Og det var faktisk SOL ute, så det var veldig bra :)
Haha, dette var altså litt morsomt. Vi gikk bortover gata ved akerbrygge der, da en i klassen fikk øye på redbull biler og skjønte at de delte ut gratis redbull. Med en gang de andre skjønte det, løp hele klassen som gærninger bort til de som delte ut. Ikke alle fikk, for noen så tydelighvis litt yngre ut enn andre, hehe. Men nå må jeg nesten legge meg, og som dere ser har jeg også lagt ut en video jeg så på istad som jeg syntes var litt morsom. Er en stund siden men men, enjoy:)

Tusen takk for meg! :)

 

Ingen kommentarer

linejohansenfjaer

26.03.2012 kl.19:04

koslig innlegg! :D

me

02.06.2012 kl.18:23

jeg får ikke sett videoen :(

Ane

02.06.2012 kl.18:23

søtt!

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits