En Liten Anbefaling: Sheercover

10.10.2012 // kl.16:59 // Anbefalinger // Ingen kommentarer

Hehey

 

Jeg fikk for litt siden de sheercover produktene jeg bestilte, og jeg elsker dem allerede. For de som lurer på hvor jeg bestilte det, så bestilte jeg det på sheercover.no.

Concealeren: Denne concealeren er så bra, en av de beste jeg har prøvd faktisk. Den dekker veldig bra, og ragen er perfekt. Den lyse delen bruker jeg under øynene, og den lyse blandet med den mørke bruker jeg på resten. 

Pudderet: Beste pudderet ever! haha, men jeg liker det veldig godt. Det er nesten som i.d pudderet, men jeg føler det dekker litt mere, og det er det jeg vil ha. 

Solpudderet: Denne syntes jeg ble for glitrete, men fint hvis man bare bruker pittelitt. 

Primeren: Denne primeren liker jeg også, har ikke lagt merke til at sminken holder lengre, men det blir ihvertfall et mye bedre resultat. Lette å påføre resten av hudsminken også.

 

 


Primer - Concealer - solpudder - mineral pudder


Har du prøvd sheercover før? // Vil du prøve det?


- m a i k e n

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits