Favoritt ...

Favoritt blogger

30.01.2012 // kl.23:23 // Favoritt ... // 1 kommentar

Heei :)

 

Tenkte jeg skulle blogge om mine favoritt blogger, så her kommer de i en helt tilfeldig rekkefølge.

 

Salongen.blogg.no - Elsker denne bloggen! Den er skrevet av Sølvi (vet ikke helt hvordan det skrives), som er en frisør. En av de tingene jeg liker mest, er at hun kommer med så mange videoblogger om tips til hårfrisyrer og sminke looks. 

 

L0ve.blogg.no - Denne bloggen vet vell nesten alle om, den er skrevet av erica. Hun er egentlig bare helt sjukt flink til å blogge, hun vet hva leserne sine vil lese om, og hun har sykt kul stil + at jeg digger håret hennes! Jeg liker også at hun videoblogger en del, elsker å se på videoer.

 


 

L0vesalg.blogg.no - Dette er salgsbloggen til Erica.

 

Tcmn.blogg.no - Tcmn ligger på 1.plass på topplisten, og det sier ganske mye egentlig. Hun har en kul stil, blogger om det leserne vil lese, er ærlig om alt. 

 Tuvaw.blogg.no - Tuva er seg selv, og hun er ikke redd for å drite seg ut på bloggen. Hun blogger om alt hun har i tankene, og jeg tror mange kjenner seg igjen i det hun skriver. 

 

Laughlove.blogg.no - Ingrid på 13 år er en utrolig søt jente som er sykt flink til å blogge. Hun blogger om ting som intereserer meg, og jeg er faktisk inne på den hver dag for å sjekke om det har kommet et nytt innleg.

 

Maifun.blogg.no - Mariann er en veldig søt og pen venninne av meg, som jeg danser med. Jeg har egentlig de samme meningene om bloggen hennes som jeg har om Ingrid sin, så les det jeg har skrevet over ;)

 

Hvem er dine favoritt bloggere?

 

- m a i k e n 

 

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits