Innkjøp

Innkjøp fra Coverbrands

18.01.2013 // kl.16:06 // Innkjøp // 5 kommentarer

Heisann

Igår bestilte jeg noen produkter fra coverbrands, og idag fikk jeg de! Det tok en dag, aldri opplevd noe så rask! Jeg har ikke fått prøvd de enda, men jeg gleder meg til å prøve det ut imorgen.

Sorry for mobilinnlegg..

Har du kjøpt noe fra coverbrands før?// Hva syntes du om innkjøpet?

new in

05.11.2012 // kl.11:20 // Innkjøp // 2 kommentarer

Heei

 

I helgen har jeg bare ligget hjemme syk, trolig med halsbetennelse mens mamma og pappa har vært på kiel ferja. Hahaha, de dro med jobben til pappa da, så kunne ikke fått vært med uansett. Men når jeg kom hjem hadde de med noen gaver, elsket alt!

 

Har du prøvd noen av disse produkte før? 

 

- m a i k e n 

iPhone5 deksler

04.11.2012 // kl.13:43 // Innkjøp // 7 kommentarer

Heyy

 

Her om dagen fikk jeg dekslene jeg bestilte. Husker ikke hva siden heter, men hvis noen lurer så kan jeg finne det ut. Dekslene var veldig billige 20-40 kr, men det tok veldig lang tid før de kom,  3 uker eller noe. Men her er de ihvertfall.

 
Hva syntes du? // Vet du om noen bra sider hvor man får kjøpt iphone5 deksler?

 

- m a i k e n 

Iphone5!!

04.10.2012 // kl.17:11 // Innkjøp // 23 kommentarer

Heia!

 

Jeg er såå glad! Fikk nettopp min iPhone5, og den er så fin. Elsker den allerede, den er litt lengere enn iPhone4, og har mye bedre kamera. Sikkert noe annet som er bedre også, men fikk den i går kveld, så har ikke fått testet den så mye. Jeg hadde en liten photoshoot med den i stad, se på min nydelige bebi!

 

Her ser dere forskjellen mellom 4`ern og 5`ern. 

 

Vet du hvor man kan få kjøpt noen fine deksler til iPhone5? // Har du, eller skal du få iPhone5?

 

- m a i k e n 

Kjole fra nelly

19.08.2012 // kl.09:22 // Innkjøp // 2 kommentarer

Hei hei heii! 

 

Igår fikk jeg kjolen jeg bestilte for en stund siden fra nelly. Den er sååå fin, jeg elsker den! Det er denne jeg skal bruke i konfirmasjonen min 8 eller 9 september, haha husker ikke helt. 

 
Hva syntes du om kjolen?

 

- m a i k e n 

Innkjøp fra Tyrkia

17.07.2012 // kl.11:15 // Innkjøp // Ingen kommentarer

 

Jeg kjøpte ikke så mye, men jeg er veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. 

 + en grå converse hettegenser og en foundation fra YSL

 

Hva syntes dere om innkjøpene?

 

- m a i k e n 

Hudterapi + innkjøp

22.02.2012 // kl.22:38 // Innkjøp // 4 kommentarer

 

I dag var jeg på Birgittes Hudterapi for å prøve å få orden på huden min. Jeg skal dit snart igjen, og jeg håper at jeg vil se forandring. Det var veldig deilig, men også noen ganger også litt vondt. Jeg fikk med meg noen produkter som jeg tenkte jeg kunne vise dere.

 

- Dette er en ganske fet balm til ansiktet som er spesiell for uren hud.


- Rensekrem fra Decleor.- Dette er en slags concealer. Den skal man putte på alle urenheter, den både sjuler det og pleier det. Elsker den allerede!

 

Har du hørt om disse produktene før?

 

- m a i k e n 

Coverbrands - innkjøp

26.01.2012 // kl.22:20 // Innkjøp // 4 kommentarer

Hei søte lesere!

 

For en uke siden eller noe kjøpte jeg litt ny sminke på Coverbrands. Har fått nesten alt, mangler bare et pudder. Elsker den butikken, de har så stort utvalg, også er det ikke så dyrt. Men her får dere se innkjøpene, og har dere noen spørsmål så still dem under. 

 - Denne eyelineren er jeg sykt fornøyd med! Det er så mye lettere å ta på, og den koster bare 115 kr.

 


- Denne concealeren syntes jeg er litt tørr (?) på en måte, også er jeg litt tørr i huden samtidig, så den var ikke så bra for min hud. Den kosta 151,20 kr.

 


- Jeg kjøpte denne lebestiften for 115 kr. Fargen jeg kjøpte var litt lys, men jeg tror den hadde vært utrolig fin i en annen, litt mørkere farge.

 - Denne lip glossen har en veldig fin farge, og den er ikke klissete. Den skal gjøre leppene litt større, og det funker faktisk litt. Haha, men jeg vet ikke helt jeg. Men jeg er veldig fornøyd med den!

 

- Denne skal komme i posten snart. Jeg bestilte den på Ebay, fordi den var litt billigere der. Jeg har hørt den er veldig bra, så gleder meg til å prøve den.

 

- m a i k e n 

 

 


Innkjøp: Black danceclothes

30.10.2011 // kl.09:42 // Innkjøp // 4 kommentarer

 

Hva syntes du? 

 

- m a i k e n 

 

Innkjøp: Shoes !

25.10.2011 // kl.14:53 // Innkjøp // 5 kommentarer

Hva syntes du om de? 

 

- m a i k e n 

Innkjøp: F.A.S.T

29.09.2011 // kl.22:47 // Innkjøp // 5 kommentarer

Hei igjen!

 

Dere som leser bloggen min fast, vet sikkert at jeg har skikkelig lyst på langt hår. Jeg har jo extesions, men jeg vil at mitt hår også skal blir langt. Så da fant jeg denne F.A.S.T shampo og balsamen. Den skal få håret til å vokse fortere, også er det jo et veldig bra merket. Jeg vet ikke om det funker, men jeg er villig til å prøve alt akkurat nå. Sånn her ser den ut..

 Har dere prøvd noen produkter fra dette merket? Er det bra?

 

- m a i k e n 

 

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits