januar 2012

Overskrift

31.01.2012 // kl.16:39 // Blogg // Ingen kommentarer

Hadde ikke noe spennende overskrift så .. men uansett. Jeg tenkte at jeg bare skulle si ifra at jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å få blogga i morgen og i overimorgen fordi jeg har så mye å gjøre. Men lover å komme med litt mere spennende innlegg til helga! 

 

Fra sommerferien + uten sminke .. Fint og skittent speil!

 

- m a i k e n 

Favoritt blogger

30.01.2012 // kl.23:23 // Favoritt ... // 1 kommentar

Heei :)

 

Tenkte jeg skulle blogge om mine favoritt blogger, så her kommer de i en helt tilfeldig rekkefølge.

 

Salongen.blogg.no - Elsker denne bloggen! Den er skrevet av Sølvi (vet ikke helt hvordan det skrives), som er en frisør. En av de tingene jeg liker mest, er at hun kommer med så mange videoblogger om tips til hårfrisyrer og sminke looks. 

 

L0ve.blogg.no - Denne bloggen vet vell nesten alle om, den er skrevet av erica. Hun er egentlig bare helt sjukt flink til å blogge, hun vet hva leserne sine vil lese om, og hun har sykt kul stil + at jeg digger håret hennes! Jeg liker også at hun videoblogger en del, elsker å se på videoer.

 


 

L0vesalg.blogg.no - Dette er salgsbloggen til Erica.

 

Tcmn.blogg.no - Tcmn ligger på 1.plass på topplisten, og det sier ganske mye egentlig. Hun har en kul stil, blogger om det leserne vil lese, er ærlig om alt. 

 Tuvaw.blogg.no - Tuva er seg selv, og hun er ikke redd for å drite seg ut på bloggen. Hun blogger om alt hun har i tankene, og jeg tror mange kjenner seg igjen i det hun skriver. 

 

Laughlove.blogg.no - Ingrid på 13 år er en utrolig søt jente som er sykt flink til å blogge. Hun blogger om ting som intereserer meg, og jeg er faktisk inne på den hver dag for å sjekke om det har kommet et nytt innleg.

 

Maifun.blogg.no - Mariann er en veldig søt og pen venninne av meg, som jeg danser med. Jeg har egentlig de samme meningene om bloggen hennes som jeg har om Ingrid sin, så les det jeg har skrevet over ;)

 

Hvem er dine favoritt bloggere?

 

- m a i k e n 

 

Favoritt blogger?

29.01.2012 // kl.23:01 // Blogg // 2 kommentarer

Hellu!

Jeg tenkte at jeg kunne skrive litt om mine favoritt blogger i morgen, hvis jeg rekker. Jeg har veldig mye å gjøre i morgen, men jeg tror jeg gjør det hvis jeg rekker.

Vil dere at jeg skal skrive om mine favoritt blogger?


- m a i k e n

Coverbrands - innkjøp

26.01.2012 // kl.22:20 // Innkjøp // 4 kommentarer

Hei søte lesere!

 

For en uke siden eller noe kjøpte jeg litt ny sminke på Coverbrands. Har fått nesten alt, mangler bare et pudder. Elsker den butikken, de har så stort utvalg, også er det ikke så dyrt. Men her får dere se innkjøpene, og har dere noen spørsmål så still dem under. 

 - Denne eyelineren er jeg sykt fornøyd med! Det er så mye lettere å ta på, og den koster bare 115 kr.

 


- Denne concealeren syntes jeg er litt tørr (?) på en måte, også er jeg litt tørr i huden samtidig, så den var ikke så bra for min hud. Den kosta 151,20 kr.

 


- Jeg kjøpte denne lebestiften for 115 kr. Fargen jeg kjøpte var litt lys, men jeg tror den hadde vært utrolig fin i en annen, litt mørkere farge.

 - Denne lip glossen har en veldig fin farge, og den er ikke klissete. Den skal gjøre leppene litt større, og det funker faktisk litt. Haha, men jeg vet ikke helt jeg. Men jeg er veldig fornøyd med den!

 

- Denne skal komme i posten snart. Jeg bestilte den på Ebay, fordi den var litt billigere der. Jeg har hørt den er veldig bra, så gleder meg til å prøve den.

 

- m a i k e n 

 

 


Outfit 13.01.12

15.01.2012 // kl.21:47 // Outfits // 4 kommentarer

Syntes?

- m a i k e n

Hårvideo - krøller

11.01.2012 // kl.22:33 // Videoer // 2 kommentarer

Sett den på 720p or bedre kvalitet.

 

Hva syntes dere? 

 

- m a i k e n 

Helga

08.01.2012 // kl.23:30 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg har ikke blogga på veldig lenge nå på grunn av mangel på insperasjon. Har ikke hatt noe å skrive om egentlig, så har dere noen forslag, kom gjerne med de :)

Denne helga har jeg vært med Wang og Elisabeth. Har ikke gjort så mye annet enn det, men det har vært koselig!

I morgen er der skole, så får legge meg nå hvis jeg skal klare å stå opp halv sju i morra! Natta søtinger

Har dere gjort noe spess i helga da?

- m a i k e n

Video - Hverdagsminke

02.01.2012 // kl.20:43 // Videoer // 8 kommentarer

Sett på 480p for bedre kvalitet. Jeg spilte den inn for en stund siden, og siden jeg fikk litt ny sminke til jul, så sminker jeg meg ikke helt sånn lenger.

 

Hva syntes dere om videoen? 

 

- m a i k e n 

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits