mars 2012

Gjesterinnlegg

22.03.2012 // kl.22:35 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle lesere av bloggen til Maiken!

Nå har jeg ( Maiken Wang) fått æren av å skrive et innlegg på bloggen til Maiken. Jeg har ikke planlagt hva jeg skal skrive om men jeg bare forteller først litt fra dagen min.

Idag har jeg vært i Oslo med klassen min (9B) og en annen klasse. Desverre var Maiken ikke med fordi hun skulle til reguleringstannlegen, så turen ble ikke helt den samme. Men hadde det alikevell ganske så gøy i Oslo. Er litt bedre enn å sitte på stoler hele dagen hvertfall. Og det var faktisk SOL ute, så det var veldig bra :)
Haha, dette var altså litt morsomt. Vi gikk bortover gata ved akerbrygge der, da en i klassen fikk øye på redbull biler og skjønte at de delte ut gratis redbull. Med en gang de andre skjønte det, løp hele klassen som gærninger bort til de som delte ut. Ikke alle fikk, for noen så tydelighvis litt yngre ut enn andre, hehe. Men nå må jeg nesten legge meg, og som dere ser har jeg også lagt ut en video jeg så på istad som jeg syntes var litt morsom. Er en stund siden men men, enjoy:)

Tusen takk for meg! :)

 

Godtemoms!

16.03.2012 // kl.21:28 // Blogg // 6 kommentarer


Heey

Har ikke blogga på veldig lenge, fordi jeg ikke har tid rett og slett. Blir ikke så mye blogging når det ikke er ferie, men i sommerferien blir det mye mere blogging på meg.

Men uansett, på torsdag var jeg med Maiken Wang. Vi lagde brownies til klassen, og da ble det ganske mye deig igjen, så jeg og Wang spiste det opp. Også lagde vi kakao og te.. Ble skikkelig stappa, men koselig var det!


Hva har dere gjort denne uka?


- m a i k e n

10 Hårtips

08.03.2012 // kl.22:17 // Tips // 10 kommentarer

Jeg er ingen frisør men har noen tips jeg tenkte at jeg kunne dele med dere:

 

1. Ikke gre håret når det er vått, det er mye mere følsomt da og blir fortere slitt. Hvis du må gre det når det er vått bruk heller en stor kam med store mellomrom. 

 

2. Shampo, Hårkur, Balsam, er den riktige rekkefølgen man skal bruke. Men hårkur skal bare brukes en til to ganger i uken. Shampo vasker håret for det første, men det åpner også skjellagene i hårstråene. Så tar du i en god kur som legger seg innimellom skjellagene. Også til slutt bruker du balsam for å lukke skjellagene. 

 

3. Vask hårredskapene dine av og til. Det blir liggende mange stylingprodukter rester i for eksempel børstene dine. Og grer du håret med skitne redskaper, så vil jo håret også bli skittent.

 

4. Utnytt hårkuren maksimalt. Når du tar en kur, er det lurt å pakke håret inn i plast- eller s@lvføolie. Det holder på varmen så pleiestoffene trenger dypere ned. 

 

5. Skyll håret med kald vann. Avslutt dusjen din med å skylle håret ditt med kald vann. Det vil gjøre håret blankt og stimulere blodsirkulasjonen.

 

6. Bruk alltid varmebeskyttelses spray når du retter eller krøller håret.

 

7. Ikke pell så mye med håret! Jo mer du tar i håret ditt om dagen , jo mer fett blir det.

 

8. Skal du bruke strikk i håret? så bruk strikk av naturfiber fremfor syntetiske hårstrikk. Bruk aldri gummistrikk, dette kan skade håret og håret kan brekke.

 

9. Ved vask ikke overdriv bruk av shampo, men bruk moderate mengder. Tilfør heller mer vann i håret hvis shampoen ikke skummer nok.

 

10. La helst håret lufttørke, men må du bruke hårføner bruk ikke for sterk varme, eller helst ingen varme men bare kaldluft fra føneren. 

 


Har du hørt noen av disse tipsene før?

 

- m a i k e n 

Må gjøre video

06.03.2012 // kl.23:11 // Blogg // 2 kommentarer

heey!

 

Nå har jeg redgert en liten må gjøre video for dere som jeg og Victoria lagde for noen dager siden. Det er bare Victoria som utfører tingene, også er det jeg som filmer. Vi bare lagde den sånn helt random egentlig, fikk bare lyst.. haha. Håper dere liker den!

 

 

Hva syntes dere?

Har dere prøvd noe av dette før?

 

- m a i k e n 

Maddi Jane

05.03.2012 // kl.10:33 // Videoer // 4 kommentarer

 

Hun har en Nydelig stemme og hun er utrolig flink! Har du hørt henne før?

 

 

- m a i k e n 

Follow meg på Instagram?

02.03.2012 // kl.22:24 // Blogg // 3 kommentarer

Har dere Instagram?


- m a i k e n

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits