april 2013

Ballkjolen min

11.04.2013 // kl.13:13 // Outfits // 2 kommentarer

Heii

Endelig har jeg funnet meg en ballkjole. Jeg kjøpte min på Maybella og er kjempe fornøyd. Det var ikke særlig dyrt der heller! Jeg har ikke funnet ut hvilke sko jeg skal ha enda, men tenkte bare noen helt normale pumps i en farge som matcher kjolen, kanskje sølv kunne hvert noe? Jeg har ikke noe kejmpe bra bilde enda, men etter ballet skal jeg legge ut mange!

 

 

Hva syns du om kjolen? // Skal du eller har du hatt ball? 

- m a i k e n 

CALIFORNIA om 84 dager!

09.04.2013 // kl.10:00 // Ferier // 1 kommentar

 

ÅÅ nå er det bare 84 dager til jeg og familien min drar til California! Gleder meg så mye at jeg nesten ikke klarer vente. Vi skal være der i 3 uker, og kjøre kystveien gjennom flere steder.  Vi starter i Los Angeles,  så kjører vi videre til San fransisco,  så til San Diego også ender vi i Las Vegas. Jeg vet ikke hvor lenge vi skal være på de forskjellige stedene, siden det er jo mange steder å besøke de forskjellige byene som f.eks Santa Barbra, Carmell (?), Hollywood osv.. Det jeg gleder meg aller mest til er varmen, og kunne gå i shorts og singlet, ligge på stranden og sole seg, og selfølgelig shopping!


Jeg håper og tror dette kommer til å bli den beste ferien jeg har vært på!

 

Har du vært i California før? // Hvor skal du i ferien?

- m a i k e n 

 

Topp 10 sminkeprodukter

08.04.2013 // kl.10:00 // Top 5/10 // Ingen kommentarer


1. MAC skinfinish powder // 2. MAC concealer // 3. High Beam fra benefit // 4. Chanel Perfection lumiere // 5. Maybelline the Rocket mascara // 6. Maybelline volum million lashes // 7. MAC creem cup // 8. Naked 2 fra urban decay // 9. Barry M skinny liner // 10. Beauty Blender

Om det er noen av produktene dere vil jeg skal skrive litt mere om er det bare å kommentere det under.

 

- m a i k e n 

JUSTIN BIEBER om 9 dager, wææ

07.04.2013 // kl.13:09 // Blogg // 1 kommentarSkal du på konserten hans?

 

- m a i k e n 

Gammel outfit

07.04.2013 // kl.12:37 // Outfits // 1 kommentar

Hei dere!

Da jeg satt å bladde gjennom bilder på macen fant jeg denne outfiten fra jeg var i London, så jeg tenkte jeg kunne dele den med dere. 

 

Hva syntes du om antrekket?

 

- m a i k e n 

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits