juni 2012

Tyrkia dag 3

30.06.2012 // kl.21:29 // Blogg // 4 kommentarer

Da har jeg vært her i Tyrkia i 3 dager, og det er sykt varmt og fint her, jeg koser meg masse! Det er ca. 30 gader i lufta og 24 i havet. Gruer meg bare til jeg må dra hjem..

Tenkte bare å komme med et lite innlegg, men har egentlig ikke noe å si. Men jeg har tenkt til å lage et innlegg når jeg kommer hjem om hele Tyrkia turen, med ordentlige bilder (med speilrefleksen) og ikke bare med iPhone kameraet.- m a i k e n

Hade Norge, Hei Tyrkia!

27.06.2012 // kl.13:20 // Blogg // 1 kommentar

 

Da drar jeg til Gardemoen, så hade allesammen. Det er nett på hotellet så kommer nok til å blogge et par innlegg der. 

 

Har noen av dere vært i Tyrkia før?

 

- m a i k e n 

Trening

27.06.2012 // kl.10:20 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei folkens!

Jeg har nå bestemt meg for å begynne å jogge litt, for å få litt trening i sommerferien. Det høres sikkert helt rart ut at jeg ikke har Jogga før, men jeg har hatt nok med min egen trening. Men nå som treninga mi er slutt, og jeg ikke har meldt med på sånne treningsleirer i år, så må jeg jo få meg litt trening. Så jeg og venninnen min Victoria bestemte oss for å starte å jogge to ganger i uka eller mer. Har tenkt å trene litt styrke også.

Tirsdag: jogge
Onsdag: styrke
Torsdag: jogge

Det er trossalt sommerferie, så blir ikke så mye. Bare sånn att jeg får holdt kondisen oppe.

Har dere noe slags treningsprogram dere skal følge i sommerferien?

- m a i k e n

Sommerferie!

24.06.2012 // kl.21:50 // Blogg // 4 kommentarer

 

Hei de leserne som fortsatt er igjen, nå er det sommerferie og jeg skal begynne å blogge igjen som jeg lovte dere. Jeg tenker å blogge sånn ca. et par ganger i uken eller mer,  det kommer ann på hvor mye jeg har å snakke om. Jeg håper at jeg nå etterhvert kommer til å få tilbake de gamle leserne mine, og få noen nye. Dere får bare komme med forslag til hva jeg kan blogge om. 

 

Nå er det endelig sommerferie, og det er noe jeg har ventet lenge på. Men de varme sommerdagene har jeg ikke fått sett så mye av, men får håpe det kommer snart. Siden siste skoledag har jeg ikke gjort så mye spennende, bare hatt overnattingen av Victoria hele helgen, også var jeg på breivoll på St.aften med noen venner. Det var veldig koselig! 

 

 

Har dere gjort noe spennende i helgen da?

 

- m a i k e n 
 

 

 

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits