november 2012

LONDON next!

21.11.2012 // kl.17:01 // Blogg // 6 kommentarer

æææææ

 

Jeg er så overlykkelig! Rett før jeg og søstra mi skulle på skolen i dag, så fikk vi vite at vi skulle til London i morgen! De hadde holdt det hemmelig i 3-4 uker, skjønner ikke at de greide det, haha. Jeg har lenge ønsket å dra til London, så gleder meg sikkelig. Vi skal bli der til søndag. Jeg tror ikke jeg kommer til å ha med Macen, men kameraet tar jeg med, så det blir ihvertfall bilder etterpå. Kanskje jeg kommer med noen mobilinnlegg, vi får se. Jeg lovte jo dere at jeg skulle spille inn spørsmålsrunden denne helgen, men siden dette dukket opp, så får vi se. Men nå dar jeg på dansinga, også får jeg pakke når jeg kommer hjem. Her er litt bilder av meg i mitt overlykkelighumør..

 
Hahah, men ha en fin helg alle sammen, for det skal jeg ihvertfall :)

 

- m a i k e n 

Twilight breaking dawn part 2

18.11.2012 // kl.09:20 // Blogg // 2 kommentarer

Hey

 

På fredag var jeg og Maiken Wang på kino og så twilight breaking dawn, part 2. Denne hadde vist fått veldgi dårlig terningkast, men jeg syntes den var veldig bra. Det skjedde mye overaskene, og selvom den varte i to og en halv time eller noe, så føltes det bare ut som om den varte i en. Det gikk altså veldig fort. Det eneste jeg syntes var litt dumt, var at det er jo den siste filmen, så jeg synes de burde gjort litt mere ut av den. Dere som ikke har sett den skjønner kanskj eikke hva jeg mener, men dere skjønner dte nok når dere ser den. Men alt i alt likte jeg den veldig godt.

 

Har du sett filmen? // Hva syntes du isåfall?

 

- m a i k e n   

 

Ny header

17.11.2012 // kl.14:40 // Design // 2 kommentarer

 

 

 

Da har jeg fått meg ny header igjen. Jeg lagde den på picasa, noe som jeg aldri har gjort før. Men det funket faktisk ganske så bra. Hva syntes du om den?

Spørsmålrunden kommer kanskje på søndag, men da blir det ikke video. Vil dere ha video må dere vente til neste helg siden jeg har så mye prøver å øve på.. Så dere bestemmer. 

- m a i k e n 

Spørsmålsrunde

10.11.2012 // kl.23:27 // Spørsmål // 9 kommentarer

Heisan

 

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde, så dere kan få spørt om ting dere lurer på. Svarer kanskje på video, men vet ikke helt enda. 


Spørr i vei!

 

- m a i k e n 

Leather jeans

08.11.2012 // kl.13:53 // Outfits // 2 kommentarer
Bukse, gina // Genser, gina // veske, hm. Hahah, passet perfekt med uggs til ja...

Syntes?

 

- m a i k e n 

Ha vil dere lese om?

07.11.2012 // kl.09:00 // Blogg // 3 kommentarer

Heii

 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om for tiden, også har jeg liksom aldri de dagene hvor jeg føler meg vell nok til å bli tatt bilde av, så det blir aldri outfiitter osv.. Men jeg skal bli flinkere til det, og når reggisen er av kommer det til å bli mye bedre. Da skal jeg love dere masse bilder hvor jeg kan smile med tenna! Det jeg tenkte da, var at dere kommenterer under hva dere vil jeg skal blogge om, også blogger jeg om det hvis det er mulig. Så kom med forslag!

 


Hva vil du at jeg skal blogge om?

 

- m a i k e n  

Ønskeliste

06.11.2012 // kl.14:49 // Blogg // 4 kommentarer

Heyy

Det snør! Yes, endelig kom det tilbake, og nå fikk jeg skikkelig julestemning. Og derfor tenkte jeg å vise dere hvordan min ønskeliste ser ut nå, kan sikkert komme på mer, men dette er det jeg kom på nå.

 

Liten lulu sminkepung - lys rosa  299kr fra Makestyle
A&F klær   ca. 4500kr tilsammen på Abercrombie.com 

NYX sminke 
 

MacHoliday2012 - mineral brush set   285kr fra Mac
 

Objektiv til Canon EOS 500d - canon 5mm f/1.8ll   725kr fra JapanPhoto


Har vi noen like ønsker? // Hva syntes du?

 

- m a i k e n 


 

 

new in

05.11.2012 // kl.11:20 // Innkjøp // 2 kommentarer

Heei

 

I helgen har jeg bare ligget hjemme syk, trolig med halsbetennelse mens mamma og pappa har vært på kiel ferja. Hahaha, de dro med jobben til pappa da, så kunne ikke fått vært med uansett. Men når jeg kom hjem hadde de med noen gaver, elsket alt!

 

Har du prøvd noen av disse produkte før? 

 

- m a i k e n 

iPhone5 deksler

04.11.2012 // kl.13:43 // Innkjøp // 7 kommentarer

Heyy

 

Her om dagen fikk jeg dekslene jeg bestilte. Husker ikke hva siden heter, men hvis noen lurer så kan jeg finne det ut. Dekslene var veldig billige 20-40 kr, men det tok veldig lang tid før de kom,  3 uker eller noe. Men her er de ihvertfall.

 
Hva syntes du? // Vet du om noen bra sider hvor man får kjøpt iphone5 deksler?

 

- m a i k e n 

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits