Tips

10 Hårtips

08.03.2012 // kl.22:17 // Tips // 10 kommentarer

Jeg er ingen frisør men har noen tips jeg tenkte at jeg kunne dele med dere:

 

1. Ikke gre håret når det er vått, det er mye mere følsomt da og blir fortere slitt. Hvis du må gre det når det er vått bruk heller en stor kam med store mellomrom. 

 

2. Shampo, Hårkur, Balsam, er den riktige rekkefølgen man skal bruke. Men hårkur skal bare brukes en til to ganger i uken. Shampo vasker håret for det første, men det åpner også skjellagene i hårstråene. Så tar du i en god kur som legger seg innimellom skjellagene. Også til slutt bruker du balsam for å lukke skjellagene. 

 

3. Vask hårredskapene dine av og til. Det blir liggende mange stylingprodukter rester i for eksempel børstene dine. Og grer du håret med skitne redskaper, så vil jo håret også bli skittent.

 

4. Utnytt hårkuren maksimalt. Når du tar en kur, er det lurt å pakke håret inn i plast- eller s@lvføolie. Det holder på varmen så pleiestoffene trenger dypere ned. 

 

5. Skyll håret med kald vann. Avslutt dusjen din med å skylle håret ditt med kald vann. Det vil gjøre håret blankt og stimulere blodsirkulasjonen.

 

6. Bruk alltid varmebeskyttelses spray når du retter eller krøller håret.

 

7. Ikke pell så mye med håret! Jo mer du tar i håret ditt om dagen , jo mer fett blir det.

 

8. Skal du bruke strikk i håret? så bruk strikk av naturfiber fremfor syntetiske hårstrikk. Bruk aldri gummistrikk, dette kan skade håret og håret kan brekke.

 

9. Ved vask ikke overdriv bruk av shampo, men bruk moderate mengder. Tilfør heller mer vann i håret hvis shampoen ikke skummer nok.

 

10. La helst håret lufttørke, men må du bruke hårføner bruk ikke for sterk varme, eller helst ingen varme men bare kaldluft fra føneren. 

 


Har du hørt noen av disse tipsene før?

 

- m a i k e n 

Velkommen til min blogg! Jeg er en 16 år gammel jente fra Ski, nærme Oslo. På denne bloggen kommer jeg med hverdagsinnlegg og innlegg om "Beauty and Fashion". Siden trening og dans er en stor del av hverdagen min også, så kommer jeg av og til med noen innlegg fra det og.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits